Tänään heräsin vähä seiskan jälkeen ja suuntasin heti ekana raikkaaseen suihkuun. Join tuttuun tapaan aamukahvit (kauramaidolla) himassa, laitoin itteni valmiiks ja hyppäsin bussiin.

8.50 käynnistin koneen toimistolla ja kävin läpi sekä sähköpostit, että meidän viestintätiimin viikkosuunnittelukalenterin. Puol kympin aikaan palaveerattiin pikaisesti tulevan viikon ohjelmasta ja mahdollisesti muuttuvista suunnitelmista, koska säätiedotus ei oo näyttäny kauheen lupaavalta   🙁 . Toivotaan nyt, et saatais edes vähän aurinkoa tälle viikolle, koska meillä oli tosi monta kivaa kuvauskeikkaa suunniteltuna! Palaverin jälkeen postasin @vaasavasa: n IG-stooriin matskut meidän Tropiclandian kuvauskeikalta ja toivon, että niistä stooreista välittyy muillekin yhtä kiva fiilis, kuin mitä meillä oli niitä kuvatessa 🙂 .

Kuvauskeikoista puheenollen, viime viikko oli aivan HUIKEE! Me käytiin Åsan ja Mariannan kans kuvaamassa mm. Vaskiluodossa, monissa eri leikkipuistoissa, uimarannalla ja sit siellä Tropiclandiassa. Meillä oli tyttöjen kaa niin hauskaa töissä, että perjantaina tuntu melkeen haikeelta lähtee viikonlopun viettoon, hah 🙂 .

Tänään meillä oli “Kesäsomettaja testaa”- sarjan kuvauspäivä ja me käytiin Mariannan kanssa testaamassa golffaamista Vaasan Golfin kentillä ja siis ei vitsi, miten kivaa se oli ! Mä kokeilin golffia ihan ensimmäistä kertaa ikinä ja ah, jäin heti ihan koukkuun siihen fiilikseen mikä tuli, kun lyönti onnistui hyvin. Pakko päästä kyllä joskus vielä golffaamaan uudestaankin!

Sanoin viime postauksessa, että tää työ kaupungin viestintäpalveluissa on ollut mulle ihan unelmien täyttymys ja allekirjoitan sen saman ajatuksen näin ekan työviikon jälkeen ihan 150% !!! Kumpa vaan sais tehdä tulevaisuudessakin jotain yhtä monipuolista ja siistiä työtä kuin mitä tää on.

Nyt lämmitän mulle ruoaksi loput mun ite kokkaamasta kanapastasta ja otan iisiä loppuillan.

Kivaa viikkoa kaikille!

– Laura

 

Vastaa