Moikka ja kivaa elokuun alkua kaikille!

 

Tänään menin ysiksi töihin ja toimistolle päästyäni huomasin, että töissä oli tänään tavallista enemmän porukkaa – jee!!! 🙂 Muutamat vakkarityöntekijät palas vihdoin takaisin kesälomiltaan ja meillä riitti juteltavaa kahvipöydässä vielä pidempään kuin tavallisesti.

 

Aamukahvitteluiden jälkeen pidettiin Mariannan ja Susannan kans pieni “tilannekatsaus”- palaveri ja käytiin myös läpi tän tulevan viikon ohjelma. Kerrottiin ja muisteltiin hymy huulilla kaikkia hauskoja juttuja, mitä me ollaan jo ehditty toteuttaa, mut siinä samalla kun juteltiin nii mulle tuli tosi haikee fiilis. Tää viikko on näillä näkymin mun viimenen työviikko viestintäpalveluissa ja nää kuluneet kolme viikkoa on lentäneet ihan siivillä.

 

Viime viikko oli samaan aikaan sekä hiljainen, että kiireinen. Meitä oli toimistolla vaan kolme työntekijää, mut me saatiin silti aikaseks paljon. Maanantaina minä ja Marianna käytiin mm. testaamassa torin jätskikioskeja. Tiistaina me suunnattiin kolme tuntia kestävälle saaristoristeilylle. Keskiviikkona mä kokeilin Visit Vaasasta vuokrattavia sähköpotkulautoja ja kävin parilla kuvauskeikalla. Torstaina käytiin Tikanojan taidekodin taidenäyttelyssä ja perjantaina mulla oli ansaittu vapaapäivä!

 

Sen lisäks et mun mielessä pyörii kesätöiden loppuminen, niin elokuun alun myötä myös koulujutut ja stressi on alkanu pikkuhiljaa palautumaan mun ajatuksiin. Toivon tosi kovaa, että tää koronatilanne pysyis hallinnassa ja että me lukiolaisetki pystyttäisiin jatkaa lähiopetuksessa. Vaikka mulla itellä meniki kevät olosuhteisiin nähden ihan hyvin, niin ikävä “normaalia arkea” ja kavereita kohtaan on kyl suuri.

Mukavaa alkanutta viikkoa just sulle ja tsemppiä tähän syksyyn!

– Laura

Vastaa