Korona päiväkirjaa kirjoittaa 4 vaasalaista nuorta! Tekstit julkaistaan ilta seitsemän aikoihin , jolloin pääset kurkistamaan mitä heille kuuluu tänä koronatilanteen aikana!. Päiväkirjamerkinnät löydät kategorian coronadiaries alta!

Coronadagbok skrivs av 4 unga vasabor! Inläggen pubiceras  sju tiden på kvällen , då får du veta hur deras dag har varit  under coronatid! Häng med! Du hittar dagbokstexterna under kategorin coronadiaries.

Me pidämme päiväkirjaa  / Vi håller dagbok:

Jesse:

Olen  Jesse Kurunssari ja on 15-vuotias peruskoululainen. Vapaa-ajallani pidän Netflixn katsomisesta ja lenkkeilystä. Kirjoitan koronapäiväkirjoissa erilaisista ajatuksista ja näkökulmista. Tavoitteenani on välittää tietoa ja rohkaista nuoria!

Laura:

Mä oon Laura Nieminen, 17-vuotias lukiolainen Vaasasta. Opiskelen tällä hetkellä ensimmäistä vuotta Vaasan Lyseon Lukiossa ja työskentelen Vaasan nuorisovaltuuston pääsihteerinä. Oon luonteeltani positiivinen, kunnianhimoinen ja helpostilähestyttävä tyyppi, jonka vapaa-aika pyörii pääasiassa perheen, ystävien, lukemisen, kirjoittamisen, somen ja liikkunnan ympärillä 🙂

Sonja

Olen Sonja, 26- vuotias nainen Vaasasta. Harrastuksiini ja mielenkiinnon kohteisiini kuuluu kaikenlainen askartelu ja kädentaidot, lukeminen, musiikki, lenkkeily ja kuntoilu.