Me 03:set olimme nyt 2018-2019 ysiluokalla, joka oli todella stressaava ja kokeiden täyteinen, tsempattavaa riitti, mutta se oli sen arvoista. Välillä stressi otti vallan ja kaikki tuntui hajoavan, uskon että useimmat voi samaistua siihen. Tänä päivänä (13.6) jännitämme tuloksia jatko-opintopaikoista; pääsemmekö me kouluun, johon tahdomme, vai saammeko huonoja uutisia. Stressistä huolimatta otamme kaiken ilon irti kesästä, mutta ennen nautintoa hoidamme kesätyöt loppuun (20.6 asti).
Olemme kesätöissä Vaasan kaupungilla, nuorisopalveluissa. Työn kuvaamme kuuluu siivousta, remontointia sekä pihatöitä. Aikaiset aamut tuntuvat hyvin raskailta, mutta olemme oppineet lyhyessä ajassa todella paljon uutta, joka tekee tästä työstä ja vaivasta sen arvoista. olemme oppineet esim. kuinka valmistautua työhaastatteluun, kuinka töihin haetaan sekä miten saada työnantajan kiinnostus.
Vinkki tuleville ysiluokkalaisille, älkää asettako rimaa liian korkealle, tai stressatko liikaa ottakaa tulevaisuus avoiminkäsin.
Älkää painako itseänne alas, jos tulee huonoja numeroita, kokeet eivät ole kaikki kaikessa, tuntityöskentely, tunnilla käyttäytyminen sekä opettajille oman itsesi näyttäminen on myöskin tärkeää.
On tärkeää myöskin, että itse tietää tehneen parhaansa oli numero mikä tahansa.
Suosittelemme myös hakemista Bootcamppiin, sillä tämä on ollut erittäin antoisa ja opettavainen kokemus. Tsemppiä kaikille tulevaan kouluvuoteen.

Vastaa