Moikka ja kivaa toukokuun alkua just sulle!

Toukokuu on ollut aina ehdottomasti yks mun lempi kuukausista vuodessa. Päivä päivältä lisääntyvä valon määrä, nurkan takana häämöttävä kesä ja muutamat kivat juhlapäivät saa mulle joka vuosi tosi hyvät ja toiveikkaat fiilikset.

Viimeisen parin viikon aikana mä oon ehtinyt fiilistellä lähestyvää kesää mm. maistamalla ensimmäisiä uutuusjätskejä, katselemalla muutamaa ihanaa auringonlaskua, varaamalla kampaaja-ajan itelleni ja hoitamalla tulevia kesätyökuvioita kuntoon. Vaikka tuleva kesä tuleekin olemaan vielä ainakin osittain poikkeusolojen varjostama, niin mä oon silti siitä super innoissani.

Tänään aamulla mua väsytti jostain syystä tosi paljon ja seurasin päivän ensimmäisiä Teams-tunteja sängystä käsin. Iltapäivällä mä keitin itelleni ison satsin kahvia ja urakoin muutamat koulujutut valmiiksi. Päiväruoaksi syötiin iskän ja pikkusiskon kans kanaa ja riisiä ja loppu ilta sujui myös ihanan rennosti.

Toivottavasti sun toukokuu on alkanut mukavasti ja oot muistanut nauttia kaikista kivoista pienistä jutuista, joita tää poikkeuksellinen tilanne ei ole estänyt.

Hymyä ja valoa sun loppuviikkoon!

– Laura

Vastaa