Heräsin väsyneenä, mut hyvällä fiiliksellä puoli kasin aikaan herätyskelloon. Tein aamutoimet, laittauduin ja hyppäsin 8.40 bussiin.

Kun saavuin ysin aikaan toimistolle mua oli vastassa mun ihanat kolleegat Åsa ja Marianna. Keitettiin tyttöjen kans taukohuoneessa aamukahvit ja juteltiin läpi viikonlopun kuulumisia ja vähän tulevan viikon ohjelmaa. Kymmenen aikaan sain itelleni toimiston avaimet ja loput tutustumismateriaaleista. Sain laittaa myös mun työpisteen itteni näköseks ja testata, et toimiihan mun työtietokone ja – sähköposti varmasti. Ennen lounasta aloin vielä luonnostelemaan esittelytekstiä itestäni Instagramissa julkaistavaa postausta varten.

11.45 me pidettiin ruokis. Me syötiin Åsan kanssa molemmat lounaaksi Hetki-kanasalaatit ja kävästiin syömisen jälkeen vielä ostamassa meille vähän välipalaa kaupasta. Ruokiksen jälkeen me käytiin nappaamassa musta kuvat ja kuvailemisen jälkeen tsekkailtiin pienellä porukalla neukkarissa läpi tän viikon viikkosuunnitelma ja työtehtävät.

Iltapäivällä kahen aikoihin me keitettiin taas kahvit (heh 😀 ), julkaistiin musta esittelykuva Vaasan kaupungin Instagramiin ja soitettiin muutama puhelu tulevia Kesäsomettaja testaa- sarjan kuvauksia varten. 

Mun ensimmäinen työpäivä Vaasan kaupungin viestintäpalveluissa meni superkivasti ja nopeesti, vaikka lähinkin toimistolta vasta viiden aikaan. Tää työpaikka on mulle ihan unelmien täyttymys ja  tuntuu jo ekan päivän jälkeen siltä, niinku olisin ollu tuolla töissä aina 🙂 Mut otettiin tosi ihanasti heti osaks porukkaa ja oon niin kiitollinen, et saan olla tän kesän töissä just tuolla ja just noiden ihmisten kanssa!

Tästä tulee paras kesä ikinä 😀

 

Ihanaa loppuviikkoa just sulle!  Ja hei pysy toki kuulolla, jos haluut tietää millasta mun duuni kesäsomettajana oikeen on 😉

– Laura

Vastaa