Heippa!

Olen Carolin Karibian tyttö, joka muutti Suomeen 2 vuotta sitten ja juuri nyt opiskelen suomen kieltä EduVamiassa ja olen työharjoittelussa Reimarissa. Harjoitteluni kesti kuusi viikkoa, mutta muutenkin haluan kertoa minun kokemusta täällä. Kiinnostukseni Reimariin eli nuorteen taloon alkoi, kun  maahanmuuttajakoordinaattori kävi koulussa ja kertoi millainen paikka nuorten talo on ja mitkä palveluja voimme saada sieltä. Minun mielestäni se kuulosti todella kivalta ja mielenkiinnolta paikka. Minä soitin ja kysyin jos voin tehdä minun työharjoittelu ja kyllä mä saan tulla tänne.

Harjoittelusta Reimarissa voin kertoa vain kivoja asioita, ja voinkin vakuuttaa teille, että tämä paikka tarjoaa monipuolisia tehtäviä. Minä sain olla työssä toimistossa kuten myös Walkersissa ja Kultsassa. Olen siitä mieltä, että minä valitsin hyvän harjoittelupaikan, jopa paremman kuin yritysmaailmassa  ,koska minä tein samalaisia tehtäviä kuin toimistossa kun oli Reimarissa. Ja minä toimin asiakaspalvelutehtävissä jossa minä todella käytin Suomenkieltä ja se oli pääasia, että harjoittelu auttaa minua parantamaan minun kielitaitoani.

Harjoittelussa tein erilaisia ​​tehtäviä, etsin kesätöitä nuorille, tein ilmoitukset canva-ohjelmalla. Minä tein pitkän listan linkeistä verkkosivustolle, jossa nuoret voivat löytää Vaasassa olevia kouluja ja opintomahdollisuuksia. Torstaina ja perjantaina minä tavallisesti menin nuorten kahvilaan, ja se oli erittäin mukavaa, koska juttelin ja pelasin heidän kanssaan ja tärkein asia on, että samaan aikaan sain uusia ystäviä. Minä osaan ruotsia ja englantia paremmin kuin suomea siksi minä myös tein monia käännöksiä.

Minä pidin siitä paljon, kun pyysin apua, heillä (työntekijöillä) oli aina aika auttaman minua ja he arvostavat minun työpanostani, myös he kohtelevat minua kuin kaikki muut. Sain tehdä saman tason tehtäviä kuin toiset, ja olen tyytyväinen koska kieli ei ollut este ja tein kaikki ilman ongelmia. Olen oppinut paljon tästä kokemuksesta ja minä varma kaipaan teitä.

Vastaa