Kesä on ihan kohta täällä ja nyt on aika tehdä kesäsuunnitelmia! Suomi alkaa taas avautua kesäksi koronan jäljiltä, mutta on silti edelleen muistettava voimassa olevat rajoitukset, turvavälit ja hyvä hygienia. Tämä kesä tulee olemaan erilainen kuin yleensä. Esimerkiksi festareita tai muita isoja tapahtumia ei ole, mutta kesää ei kuitenkaan ole peruttu.

Yleensä kesä on sitä aikaa kun ihmisillä on viimein aikaa olla rauhassa kotona, katsoa netflixiä, lukea, urheilla jne, mutta nämähän on jo kaikki tehty kun on pitänyt viettää niin paljon aikaa kotona. Tässä siis pari ideaa minun tulevan kesän TO DO –listalta.

Road trip

Festareita ja isoja tapahtumia ei tosiaan ole ja esimerkiksi millekään ulkomaanmatkalle ei nyt kannata lähteä vaikka pääsisikin. Sen sijaan voi reissata ihan vaan kotimaassa ja harrastaa maaseutumatkailua. Itse ainakin haluaisin toteuttaa muutaman road tripin kesän aikana. Yksi kohde, jossa tahtoisin ehdottomasti vierailla on Kyllikki Saaren muistomerkki Isojoella.  Olisi kiva ehkä pyörähtää myös Naantalin vanhassa kaupungissa.

Piknik tai teemailta

Kun on lämmin ja hyvä sää voi lähteä vaikka puistoon piknikille ystävien kanssa. Tai sitten piknik pystyyn ihan vaan omalle takapihalle! Piknikin voi pitää nyyttäri meiningillä ja siihen voi myös halutessaan valita jonkin teeman. Itse pidin joskus 50’s teemaillan ihan vaan kotona kavereiden kesken.

Näiden lisäksi aion myös käyttää aikaani kuntoiluun, lukemiseen, netflixiin ja ihan vaan rennosti olemiseen, vaikka niitä onkin jo saanut tehdä vaikka kuinka paljon jo kevään aikana.

 

Vastaa